JORUNN KNUDSEN GLASS

Jorunn Knudsen.

Jeg er en godt voksen dame (født i 1955 i Drammen) med både mann, barn og barnebarn.

Jeg begynte å male på glass i 1985, og har siden vært «hekta» .

Noen år etter begynte jeg også å lage smykker i glass (fusing).

Seinere var jeg på et kurs i Oslo hvor vi lærte litt forskjellig innen glasskunst. Der prøvde jeg meg på å lage et bilde med glasspulver, noe som jeg fikk veldig sansen for. Etter det har det blitt mange bilder i glass.

Fuser også diverse figurer (måker, katter etc.)

Har gått på diverse kurs her i Norge.

I Randers (Danmark) har jeg tatt mange kurs hos en veldig dyktig glasskunstner. Der lærte jeg mange spennende teknikker innenfor glass-maling.

Jeg hadde tidligere verksted og utsalg på Landfalløya i Drammen, men driver nå hjemmefra.

Har levert glass for salg til håndtverksbutikken på Fossesholm Herregård i mange år, og har også hatt en separatutstilling der av mine bilder (fuset med glasspulver). Der hadde jeg også store fat og vaser i glass som jeg hadde malt.

Hadde en separatutstilling i Holmsbustuene med bilder, fat og vaser. 

De siste to årene har jeg hatt glass for salg i et av rommene der.

I mange år har jeg vært med på «Kunst Elva Rundt» i Drammen.

I 2019 var jeg også med på «Kunst Blindtarmen Rundt» i Kragerø.

Ellers har jeg hatt «stand» på forskjellige arrangementer og på diverse kjøpesenter.

Jeg har også holdt diverse kurs.


Velkommen til mitt Galleri, Jorun Knudsen Glass